ZAKELIJKE FOTOGRAFIE

Voor een professionele uitstraling.

zakelijke fotografie of een bedrijfsportret genoemd, kent vele gezichten. Voor de een is het een statig profielfoto voor de andere een manier om het mooiste van zichzelf te laten zien. Bij Picmaickel ben je aan het juiste adres als het gaat om het maken van een mooie portret. En dat kan op verschillende manieren.

ZAKELIJKE PORTRETFOTO OP LOCATIE

Om je bedrijf optimaal te promoten.

Het is misschien wel het meest onderschatte onderdeel van de bedrijfsfotografie: portretten van directie en medewerkers. Dankzij de bedrijfsportretten van Maickel Geurts krijgt de onderneming letterlijk en figuurlijk een gezicht.

02.

KLANT REVIEW DEHACOImageImage
Maickel ontmoet door zijn vraag of hij wat voor ons kon doen. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij levert gewoon erg goed werk wat voor iedereen fijn werkt.
COR NELL
DEHACO BV
Maickel heeft voor de communicatie afdeling van PEC Zwolle meerdere fotografie-klussen gedaan. Met zijn enthousiasme, oog voor detail en verstand van zaken, levert Maickel uitstekend werk af. Tevens beheerst hij meerdere 'takken van sport' want zowel zijn portret-, actiefoto's als 'stadionstillevens' zijn van een hoge kwaliteit. Ik zou Maickel dan ook van harte aanbevelen aan elke organisatie of individu die op zoek is naar krachtige en sprekende fotografie.
KOEN TE RIELE
PECZWOLLE
Maickel blinkt uit ten opzichte van fotografen omdat hij zich zelf is en ziet waar ik zelf geen detail voor zou hebben gehad. Top fotograaf!
MAT HOEK
AFGEMAT.NL

03.

GEEF JE BEDRIJF EEN GEZICHT

Zorg voor een vertrouwd beeld.

Het maakt het bedrijf persoonlijk en laagdrempelig. Of het direct omzetverhogend werkt, is afwachten, maar het is zeker goed voor de onderlinge saamhorigheid bij het personeel. Het bedrijfsportret mag worden gebruikt voor de eigen website, maar ook als profielfoto op diverse sociale media. Daarmee geeft u bij elke post een vertrouwd beeld en ben je makkelijk herkenbaar.

Heb ik nu je aandacht?

Nodig mij dan uit voor een intake gesprek en zorg dat jij ook kan genieten van uitzonderlijke bedrijfsfoto's.

Reclamefotografie
zakelijke fotografie bouw reclame

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om een sterk en onderscheidend imago uit te stralen. Een goed zakelijk portret maakt daar deel van uit en zorgt ervoor dat je een verschil kan maken. Picmaickel heeft zakelijke fotografie verzorgd voor oa BAM INFRA en DEHACO B.V.

ZAKELIJKE PORTRETTEN
zakelijk portret

Een zakelijke portretfoto, of ook wel een bedrijfsportret genoemd, kent vele gezichten. Voor de een is het een statig profielfoto voor de andere een manier om het mooiste van zichzelf te laten zien.

Interieur en exterieur
interieurfotografie Alleykat-jpg

Niet alleen voor alle ondernemers met een eigen pand, maar ook voor architecten, makelaars, en installateurs is het belangrijk om goed fotomateriaal van het interieur en het exterieur van hun panden te hebben. Deze foto’s kunnen namelijk gebruikt worden als aankleding van websites, drukwerk en mobiele apps.

Drone Fotografie

Prachtige beelden vanuit een heel ander oogpunt. Tot 50 meter hoog kan de drone van picmaickel beelden maken van uw vestiging. Mits er geen regels die bij het ROC-Light certificering horen worden overtreden.

Bedrijfsfotografie

het meest onderschat onderdeel
TIJDELIJKE KORTING OP FACTUUR
Ben je al een tijdje bezig met het zoeken naar de juiste fotograaf? Ik snap de struggle.
Ik help je graag verder aan beeldmateriaal waar je voor lange tijd plezier aan hebt en daadwerkelijk je bedrijf naar een hoger niveau tilt. Een van mijn kenmerken is snelheid! Stuur mij je email adres en ik  stuur je vandaag nog een email.
. Ik ga graag de kennismaking met je aan. dus vertel me over jouw passie!
YES! JOU MOET IK HEBBEN!
close-link
Stuur een bericht met Whatsapp!