01.

Zakelijke portretfotografie

Voor een professionele uitstraling.

Een zakelijke portretfoto of ook wel een bedrijfsportret genoemd, kent vele gezichten. Voor de een is het een statig profielfoto voor de andere een manier om het mooiste van zichzelf te laten zien. Bij Picmaickel ben je aan het juiste adres als het gaat om het maken van een mooie portret. En dat kan op verschillende manieren.

PORTRETFOTOGRAFIE OP LOCATIE

Om je bedrijf optimaal te promoten.

Het is misschien wel het meest onderschatte onderdeel van de bedrijfsfotografie: portretten van directie en medewerkers. Dankzij de bedrijfsportretten van Maickel Geurts krijgt de onderneming letterlijk en figuurlijk een gezicht.

02.

03.

GEEF JE BEDRIJF EEN GEZICHT

Zorg voor een vertrouwd beeld.

Het maakt het bedrijf persoonlijk en laagdrempelig. Of het direct omzetverhogend werkt, is afwachten, maar het is zeker goed voor de onderlinge saamhorigheid bij het personeel. Het bedrijfsportret mag worden gebruikt voor de eigen website, maar ook als profielfoto op diverse sociale media. Daarmee geeft u bij elke post een vertrouwd beeld en ben je makkelijk herkenbaar.

Heb ik nu je aandacht?

Nodig mij dan uit voor een intake gesprek en zorg dat jij ook kan genieten van uitzonderlijke bedrijfsfoto's.

Evenement fotografie

Als het om eventfotografie gaat, neem ik u de zorgen uit handen. Ik verzorg de volledige fotografie van uw event en regel alles dat daarbij komt kijken. Ik ben er op tijd, en op ieder moment dat telt. Want als eventfotograaf weet ik waar het op aan komt

Bedrijfsportret

Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om een sterk en onderscheidend imago uit te stralen. Een goed zakelijk portret maakt daar deel van uit en zorgt ervoor dat je een verschil kan maken.
Voor elke gelegenheid of doelstelling, waar een professioneel bedrijfsportret wenselijk is, staat Picmaickel voor je klaar om je bedrijfsportret in hoge kwaliteit en met de juiste ‘look and feel’ te creëren.

ZAKELIJKE PORTRETTEN

Een zakelijke portretfoto, of ook wel een bedrijfsportret genoemd, kent vele gezichten. Voor de een is het een statig profielfoto voor de andere een manier om het mooiste van zichzelf te laten zien. Bij Picmaickel ben je aan het juiste adres als het gaat om het maken van een mooie portret. En dat kan op verschillende manieren

Industriële fotografie

Industriële fotografie: gaat voor ons verder dan een bedrijfsfoto of een bedrijfsreportage. Bij industriële fotografie worden productie- en logistieke processen of technische situaties op een boeiende manier in beeld gebracht. Het beeldmateriaal levert een bijdrage aan het imago en de professionele uitstraling van de bedrijfsvoering van onze klanten.

Interieur en exterieur
interieurfotografie stadscafe blij

Niet alleen voor alle ondernemers met een eigen pand, maar ook voor architecten, makelaars, en installateurs is het belangrijk om goed fotomateriaal van het interieur en het exterieur van hun panden te hebben. Deze foto’s kunnen namelijk gebruikt worden als aankleding van websites, drukwerk en mobiele apps. Stadscafe BLIJ en Las Rosas zijn een paar voorbeelden die gebruik hebben gemaakt van Picmaickel’s interieurfotografie

Drone Fotografie

Prachtige beelden vanuit een heel ander oogpunt. Tot 50 meter hoog kan de drone van picmaickel beelden maken van uw vestiging. Mits er geen regels die bij het ROC-Light certificering horen worden overtreden.