infra fotografie
INFRA FOTOGRAFIE IS GEEN SPELLETJE

Op bouwplaatsen moet snel maar veilig en zorgvuldig gewerkt worden. Een bouwplaats is voor onbekenden onoverzichtelijk en vaak zelfs gevaarlijk. Tijd om composities te bepalen of om foto’s over te doen of om opstellingen van te voren uit te kaderen is er niet. Er moet gewerkt worden met het licht en “het weer wat er is”! Pro actief zijn, snel reageren en je bent je altijd bewust van je omgeving.

VERTAAL JE BEDRIJF IN BEELDEN

INFRA FOTOGRAFIE VAN PICMAICKEL

Sta versteld van de mooie kant van infra fotografie

Infrastructuur fotograferen kan op meerdere manieren. Sta versteld van een mooi landschap. Of haal de kijker dichterbij om een idee te krijgen wat er allemaal gebeurd.

portretfotografie 101 genie bataljon-2717
Ook defensie heeft infra

Picmaickel mocht ook voor defensie een paar prachtige platen maken over het inrichten van een field base. Daarvoor moesten wegen gebouwd worden, een waternetwerk verzorgd worden en zorgen dat de helicopters konden landen.

De kracht van infra fotografie

Picmaickel levert alle foto’s in hoogwaardige kwaliteit aan de klant. Hiermee kunnen folders gedrukt worden en websites een nieuw uiterlijk gegeven worden. Ook is het mogelijk om de geschoten foto’s zo aan te leveren dat een banner van een paar meter geen enkel probleem is als het gaat om kwaliteit.

infrastructuur fotografie van Picmaickel

Wanneer u op zoek bent naar een infra fotograaf dan is Picmaickel een uitstekende optie. Picmaickel is ook werkzaam in de volgende zakelijke disciplines; bedrijfsfotografie, reclamefotografie,  industriële fotografie, en evenementen fotografie. Mijn specialiteit is het bedrijf op een unieke manier in beeld te brengen. Zodat “het plaatje” ook echt blijft hangen bij uw klanten. Het vertalen van bedrijven in beelden.

Mijn laatste projecten

Mijn laatste werken als fotograaf, hier kun je zien of Picmaickel dat is wat je zoekt in bedrijfsfotografie

Heb ik nu je aandacht?

Nodig mij dan uit voor een intake gesprek en zorg dat jij ook kan genieten van uitzonderlijke bedrijfsfoto's.

Infra fotografie in Maastricht Limburg Belgie en Duitsland