zakelijke fotografie bouw reclame

infra fotografie | Timmeren aan zichtbaarheid

Wanneer u op zoek bent naar een infra fotograaf dan is Picmaickel een uitstekende optie.  Bedrijfsfotograaf Picmaickel in Maastricht (Limburg) is VCA- gecertificeerd en heeft ervaring op bouwplaatsen en slooplocaties. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken over de fotograaf en kunt u zich bezighouden met de dingen die belangrijker zijn. Picmaickel Fotografie werkt met de drie V’s; Veiligheid, Vakkundig en Veelzijdig. Alle beelden worden vooraf gescreened en mogen gebruikt worden voor marketingdoeleinden.

INFRA FOTOGRAFIE IS GEEN SPELLETJE

Op bouwplaatsen moet snel maar veilig en zorgvuldig gewerkt worden. Een bouwplaats is voor onbekenden onoverzichtelijk en vaak zelfs gevaarlijk. Tijd om composities te bepalen of om foto’s over te doen of om opstellingen van te voren uit te kaderen is er niet. Er moet gewerkt worden met het licht en “het weer wat er is”! Pro actief zijn, snel reageren en je bent je altijd bewust van je omgeving.

VERTAAL JE BEDRIJF IN BEELDEN

INFRA FOTOGRAFIE VAN PICMAICKEL

Sta versteld van de mooie kant van infra fotografie

Infrastructuur fotograferen kan op meerdere manieren. Sta versteld van een mooi landschap. Of haal de kijker dichterbij om een idee te krijgen wat er allemaal gebeurd.

portretfotografie 101 genie bataljon-2717
Ook defensie heeft infra

Picmaickel mocht ook voor defensie een paar prachtige platen maken over het inrichten van een field base. Daarvoor moesten wegen gebouwd worden, een waternetwerk verzorgd worden en zorgen dat de helicopters konden landen.

De kracht van infra fotografie

Picmaickel levert alle foto’s in hoogwaardige kwaliteit aan de klant. Hiermee kunnen folders gedrukt worden en websites een nieuw uiterlijk gegeven worden. Ook is het mogelijk om de geschoten foto’s zo aan te leveren dat een banner van een paar meter geen enkel probleem is als het gaat om kwaliteit.