Picmaickel Fotografie Maastricht

BEREIKBAAR VOOR HEEL NEDERLAND

VAN BEDRIJFSREPORTAGE TOT ZAKELIJK PORTRET FOTOGRAFIE

Mijn naam is Maickel Geurts en sinds 2015 ben ik eigenaar van Picmaickel Bedrijfsfotografie en heb ik al meerdere professionele bedrijven geholpen aan een unieke vingerafdruk. Door middel van story-telling met soms een grappige twist laat ik mijn klanten hun eigen verhaal vertellen en zorg dat ze meer klanten krijgen door beeldmateriaal te schieten die potentiële klanten intrigeren om verder naar je te kijken.

Je potentiële klant heeft maar een minuut nodig om te beslissen!

Medewerkers, faciliteiten, locatie, sfeer: het is goed om je goed te laten zien

Een freelance fotograaf is in alle richtingen een goede aanvulling op uw onderneming. Een professioneel fotograaf kan namelijk op vele manieren worden ingezet. Picmaickel heeft op een vernieuwende manier een positieve invloed als het gaat om klantbinding voor uw onderneming. Tel daarbij de enorme passie voor mijn vak op en ben verzekerd van een optimaal resultaat.

Picmaickel heeft ervaring in de volgende disciplines

BEREIKBAAR VOOR HEEL NEDERLAND

VAN BEDRIJFSREPORTAGE TOT ZAKELIJK PORTRET FOTOGRAFIE

FOTOGRAFISCHE KENNISBANK
‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾
✪ Sloopfotografie op locatie
✪ Occasions en dealers (Automotive)
✪ Landbouw
✪ GGW (Grond weg en waterbouw)
✪ Bedrijfsreportage
✪ Interieurfotografie

WIL JE MEER WETEN OVER BEDRIJFSFOTOGRAFIE?
Waarom een professionele fotograaf huren?

Iedereen kan foto’s maken met hun telefoon. Maar een fotograaf kijkt verder dan alleen het maken van de foto. Denk aan positie en compositie. Met welk licht je wel en niet kan fotograferen. Hoe wek je nog meer de interesse van de klant? Door het inhuren van een professional ben je verzekerd van het beste resultaat.