BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Bedrijfsfotografie blijft een belangrijk onderdeel van je bedrijf om je klanten te laten zien waar je bedrijf voor staat. Het maakt niet uit of het gaat om een slooplocatie, restaurant, evenement, infra of een compleet nieuwbouw project. Iedereen heeft alleen maar voordelen met goede professionele bedrijfsfotografie. Als je gebruik maakt van originele bedrijfsfoto’s heb je al een voorsprong op een concurrent die daar geen gebruik van maakt. Door in te spelen op de huidige trends, kleur en vernieuwing kun je sneller de klant aan je binden.

  • Doelgerichte bedrijfsfotografie die je communicatie letterlijk in beeld brengt
  • Bereik meer potentiele klanten met bedrijfsfotografie
  • Geeft een duidelijk beeld van uw bedrijfsprocessen
  • Geeft je bedrijf een gezicht met zakelijke portretten
  • Maak gebruik van de allerlaatste trends

Bedrijfsfotografie voor transport

Waarschijnlijk is een bedrijfsauto niet direct het type model dat je voor je camera verwacht maar  je bedrijfsauto is een verlengstuk van je bedrijf en moet representatief ogen. Beweging maakt het beeld een heel stuk interessanter en zorgt voor een helder beeld bij uw klanten.

Bedrijfsfotografie voor ondernemers

Een zakelijke portretfoto of ook wel een bedrijfsportret genoemd, is een belangrijk onderdeel voor je bedrijf. Voor de een is het een statig profielfoto voor de andere een manier om het mooiste van zichzelf te laten zien.

Bedrijfsfotografie voor sloop, bouw en infra (GWW)

Wanneer u op zoek bent naar een infra fotograaf dan is Picmaickel een uitstekende optie.  Bedrijfsfotograaf Picmaickel in Maastricht (Limburg) is VCA- gecertificeerd en heeft ervaring op bouwplaatsen en slooplocaties. Op deze manier hoeft u zich niet druk te maken over de fotograaf en kunt u zich bezighouden met de dingen die belangrijker zijn. Picmaickel Fotografie werkt met de drie V’s; Veiligheid, Vakkundig en Veelzijdig. Alle beelden worden vooraf gescreened en mogen gebruikt worden voor marketingdoeleinden.

PICBLOG

TESTIMONIALS

Zakelijke fotografie op locatieImageImageImageportretfotografie 101 genie bataljon-2717
Naast dat Maickel bij het trainen geen half werk levert, doet hij dat ook niet als hij moet fotograferen. Gewoon de eerste keer geramd zitten met mooi werk! Dankjewel!

VivasGym

Sportleraar
Maickel Geurts maakt foto's vanuit zijn hart. Dit in combinatie met zijn fantastische techniek en ervaring zorgt voor de mooiste emotie in beeld. Wij maken graag gebruik van diensten van Maickel Geurts. Uiteraard in eerste instantie op basis van kwaliteit. Daarnaast speelt de gunfactor een zeer grote rol. Een kwaliteit die niet uit te leggen is in een recensie. Mijn advies is daarom hem gewoon uit te nodigen voor een kop koffie. Je bent gegarandeerd verkocht!

Nielt ten hagen

Stichting Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen
Voor een landelijke opdrachtgever heb ik Maickel meegevraagd voor het maken van portretfoto's. Dankzij zijn kundige en professionele manier van foto's maken kan ik hem zeker aanraden voor het maken van portretfoto's, ook als het om grote complexe projecten gaat!

Ronald Van der Ziel

Leiz Mediaproducties
Een aanrader om “beweging” te fotograferen ! #automotive #vakkundig #professioneel

Olaf van Geenen

Maikel heeft een dag bij Defensie meegelopen om foto's te maken van diverse werkzaamheden. Een zeer enthousiaste gozer die niet bang is om zichzelf smerig te maken om een mooie foto te schieten.

Maarten Spierings

Defentie

Bedrijfsfotografie

het meest onderschat onderdeel
TIJDELIJKE KORTING OP FACTUUR
Ben je al een tijdje bezig met het zoeken naar de juiste fotograaf? Ik snap de struggle.
Ik help je graag verder aan beeldmateriaal waar je voor lange tijd plezier aan hebt en daadwerkelijk je bedrijf naar een hoger niveau tilt. Een van mijn kenmerken is snelheid! Stuur mij je email adres en ik  stuur je vandaag nog een email.
. Ik ga graag de kennismaking met je aan. dus vertel me over jouw passie!
YES! JOU MOET IK HEBBEN!
close-link
Stuur een bericht met Whatsapp!