AUTOFOTOGRAFIE (AUTOMOTIVE)

EVERY CAR IS BEAUTIFUL

Waarschijnlijk is een auto niet direct het type model dat je voor je camera verwacht te hebben, maar het kan absoluut een interessant en divers onderwerp zijn. Het lijkt wellicht niet zo moeilijk, maar er komt nog aardig wat kijken bij het maken van een goede autofoto. Licht, compositie, wel of niet bewolkt en natuurlijk de achtergrond van een auto. Met Picmaickel’s auto fotografie weet je zeker dat de foto’s er uit zien zoals bijvoorbeeld bij Autovisie

AUTOFOTOGRAFIE, VOOR BEDRIJVEN OF LIEFHEBBERS

PICMAICKEL MAAKT HET SPECIAAL

MOOI VAN BINNEN, MOOI VAN BUITEN

Niet alleen de vormen van de buitenkant zijn belangrijk. Een auto is van binnen net zo bijzonder. Of het nou gaat om de styling van het dashboard of de stoelen. Overal is rekening mee gehouden en dient net zoveel aandacht te krijgen.

OOK VRACHTAUTO FOTOGRAFIE MOGELIJK

Niet alleen de personenauto’s komen bij Picmaickel aan bod. Ook de vrachtauto’s en het wagenpark van diverse bedrijven worden op de plaat gezet. Speciaal transport, grote hijskranen, dikke graafmachines, alles is mogelijk!

ERVAAR INFRA FOTOGRAFIE

Op bouwplaatsen moet snel maar veilig en zorgvuldig gewerkt worden. Een bouwplaats is voor onbekenden onoverzichtelijk en vaak zelfs gevaarlijk. Tijd om composities te bepalen of om foto’s over te doen of om opstellingen van te voren uit te kaderen is er niet. Picmaickel is VCA gecertificeerd.

AUTOFOTOGRAFIE MET EEN SPECIALE RIG OF EEN “RIDE ALONG” IN DE KOFFER BAK

Mijn laatste projecten

Mijn laatste werken als fotograaf, hier kun je zien of Picmaickel dat is wat je zoekt in autofotografie

Heb ik nu je aandacht?

Nodig mij dan uit voor een intake gesprek en zorg dat jij ook kan genieten van uitzonderlijke autofotografie