AUTO FOTOGRAFIE MAASTRICHT

EVERY CAR IS BEAUTIFUL

Waarschijnlijk is een auto niet direct het type model dat je voor je camera verwacht te hebben, maar het kan absoluut een interessant en divers onderwerp zijn. Het lijkt wellicht niet zo moeilijk, maar er komt nog aardig wat kijken bij het maken van een goede auto foto. Licht, compositie, wel of niet bewolkt en natuurlijk de achtergrond van een auto. Met Picmaickel’s auto fotografie weet je zeker dat de foto’s er uit zien zoals bijvoorbeeld bij autobladen

AUTOFOTOGRAFIE, VOOR BEDRIJVEN OF LIEFHEBBERS

PICMAICKEL MAAKT HET SPECIAAL

ford-mustang-2015-wensink--29-van-39_20868944039_o
MOOI VAN BINNEN, MOOI VAN BUITEN

Niet alleen de vormen van de buitenkant zijn belangrijk. Een auto is van binnen net zo bijzonder. Of het nou gaat om de styling van het dashboard of de stoelen. Overal is rekening mee gehouden en dient net zoveel aandacht te krijgen.

Mossel Jaguar6 - jpg
Hoe fotografeer je een auto?

Dit kan op verschillende manieren. Je kan het met statief doen. met een speciale rig. Je kan in de kofferbak gaan liggen, of naast een auto rijden. Zelf ben ik liever alleen en neem er alle tijd voor. Samen met mijn rig.

Picmaickel en VHCtours slaan de handen ineen!

Vanaf 21 april 2018 gaat Picmaickel samenwerken met VHCtours. Een organisatie waarbij Volvo helemaal voorop staat. Een club met liefhebbers voor hun auto en de slingerwegen van europa. Ook mee touren? Je kan je vanaf vandaag inschrijven.

Heb ik nu je aandacht?

Nodig mij dan uit voor een intake gesprek en zorg dat jij ook kan genieten van uitzonderlijke autofotografie