Scheffer Groep en Dehaco’s Cr40R betonschaar.

 

Wie mij een beetje kent, weet dat ik een lange geschiedenis heb bij Scheffer groep. Wat begon als testbeelden toen Scheffergroep de bibliotheek in de binnenstad moest slopen is uitgelopen tot een fijne samenwerking tussen hun en mij. Daarom vondt ik het helemaal niet erg toen Dehaco mij vroeg of ik het ontvangst van de CR40R betonschaar voor scheffer wilde vastleggen. De CR40R is de kleinere variant van de CR140R betonschaar die ik toen voor Lek Sloopwerken heb geschoten. Desondanks dat deze stukken kleiner is doet het niet af voor wat hij kan.

De Cr40R is in de kleuren van Scheffer Groep geschilderd

Op deze manier past het perfect bij de kleurstelling van het bedrijf.

``HET IS ALTIJD PRETTIG SAMENWERKEN MET DE SCHEFFERBOYS``

Het is fijn als nieuwe bedrijven je een eerlijke kans geven

bedrijfsfotografie Cr40R scheffergroep backview
bedrijfsfotografie Cr40R scheffergroep
bedrijfsfotografie Cr40R scheffergroep

Het bleek wel een goede uitdaging om met het slechte weer toch goede fotos te maken. Het stormde namelijk. Iedereen weet vast nog wel de code rood van dit jaar waarbij iedereen eigenlijk thuis moest blijven. Ik heb met de storm meegereden maar eenmaal aangekomen bleek het een hele lastige klus. Tijd is er ook niet om te wachten omdat de klus zelf ook door moet gaan. Toch je beste been vooruitzetten en knallen met die kleuren.

bedrijfsfotografie scheffer groep CR40R dehaco 4211
bedrijfsfotografie scheffer groep CR40R dehaco4266

Dit is maar een kleine greep van alle foto’s die gemaakt zijn. Wil je nou ook professionele bedrijfsfotografie of heb je een speciaal verzoek? Laat Picmaickel je verder helpen.