Dehaco CR140R crusher voor Lek Sloopwerken BV

Werken met de grootste betonschaar uit de collectie. Met een gewicht van 15 ton en maar liefst 4,5m hoog weet je zeker dat je geen betonconstructie het overleeft.

EEN EXTRA GEWICHT VAN 15 TON

HIER ZIT DE CR140R OP EEN HITACHI ZAXIS 870LCH GESCHROEFT VAN LEK SLOOPWERKEN BV

Deze hydraulische brekers van Dehaco’s CR-lijn zijn ontworpen om het beste uit de sloopwerkzaamheden te halen, met name gewapend beton structuren evenals “high reach” -toepassingen. Elke functie van de CR-lijn zorgt voor een snelle, accurate en vooral een veilige sloop.

Hydraulische rotatie

De stevige rotatie maakt met grijpen en breken nog nauwkeuriger in welke omgeving dan ook. Daarmee kun je het werk nog eenvoudiger en veiliger doen.

Snellere cyclus

De gepatenteerde snelheidsklep staat hogere productiviteit van de betonschaar toe door met snellere cyclus (openen / sluiten) en beschermt daarmee ook de hydraulisch circuit van drukpieken.

Tandprofiel

De nieuwe tandprofielen hebben een nog betere stevigheid en structuur. Voor een langere levensduur voor deze gewisseld moeten worden.

sloopfotografie dehaco

Bedrijfsfotografie

het meest onderschat onderdeel
TIJDELIJKE KORTING OP FACTUUR
Ben je al een tijdje bezig met het zoeken naar de juiste fotograaf? Ik snap de struggle.
Ik help je graag verder aan beeldmateriaal waar je voor lange tijd plezier aan hebt en daadwerkelijk je bedrijf naar een hoger niveau tilt. Een van mijn kenmerken is snelheid! Stuur mij je email adres en ik  stuur je vandaag nog een email.
. Ik ga graag de kennismaking met je aan. dus vertel me over jouw passie!
YES! JOU MOET IK HEBBEN!
close-link
Stuur een bericht met Whatsapp!