BLAUWVINGER RALLY 2017

Een dag niet ziek…

Stichting Blauwvingerrally is in 2006 opgericht en is een initiatief van een aantal ondernemers / autoliefhebbers met het hart op de juiste plaats.

De stichting heeft als doel om voor (chronisch) zieke kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar een bijzondere, exclusieve, culinaire, autorit te organiseren. Met trots organiseren wij de rally dit jaar voor de TWAALFDE keer en wel op
ZATERDAG 9 SEPTEMBER 2017.

Uiteraard mogen ook dit jaar Harry en Harry niet ontbreken. Zij zullen de kinderen van start tot finish op zeer eigen wijze assisteren.

Onder het motto ‘een dag niet ziek’ kunnen de kinderen genieten van een dag meerijden in exclusieve auto’s, zoals Ferrari’s, Porsche’s, Lamborghini’s, Aston Martins, Audi R8 enz. enz.

Uiteraard bent u van harte welkom om bij de finish aanwezig te zijn. U kunt dan de sfeer proeven van deze bijzondere dag, de blijde gezichten van de kinderen zien en tevens vele mooie, bijzondere sportauto’s bewonderen. Verdere informatie hierover kunt u vinden in het dagprogramma.

Deze fantastische dag wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van vele sponsoren en ondernemers.

Een dag met niets anders dan blije koppies

PICMAICKEL MAAKT HET SPECIAAL

Blauwvinger Rally is een dag voor kinderen die ziek zijn, heel erg ziek. Soms hoor je verhalen waar je liever niet aan denkt. Maar vandaag niet! Vandaag is het lachende kinderen, brullende motoren en een geweldige organisatie! Het begint zoals altijd bij de Liberije waar veel te snelle bolides met de eigenaren smachtend staan te wachten op de kinderen die ze mogen meenemen. Harry & Harry zijn ook aanwezig om het allemaal in goede banen te leiden. Als het startschot klinkt en de contactsleutels omgedraaid worden blij je maar klikken als fotograaf. Blije koppies, blije eigenaren, blije organisatoren. Ondanks dat de regen met bakken omlaag kwam, niemand deerde het. Vandaag was het blijheid en vrijheid. Na allemaal naast de auto op de foto gezet te zijn is het genieten in de auto.

BLAUWVINGER RALLY 2017


Een dag niet ziek…

Na de eerste kilometers asfalt gescheurd te hebben was het tijd voor een lekkere lunch. Dit jaar was dat bij Gritwal in Hasselt. Lunch was zeer goed verzorgd en de kinderen konden tijdens de rondvaart lekker eten en een spelletje doen. Daarna was het weer tijd om het gaspedaal stevig in te stampen bij het tweede gedeelte van deze prachtige dag. Wat begon met regen en dikke bewolking, kwam nu de zon om de hoek kijken. Volgende pitstop was bij h et PECZwolle stadion. Op het parkeerterein van de Zwolse club stonden namelijk de Furories al weer klaar. De beurt aan de kinderen om de bodemplaat met het gaspedaal aan te tikken! Gelukkig net op tijd klaar want eenmaal ingestapt was het weer regen en onweer. Op naar de binnenstad van Zwolle om door de Diezestraat heen te rijden en te zwaaien naar het geïnteresseerd publiek aan de kant.

Het laatste deel van de dag is dan aangebroken! Het uitrijken van de prijzen, de goodbiebags en de medailles. Afscheid nemen van de rijders ging soms ook samen met een lach en een traan. Deze dag is voor mij ook elk jaar weer bijzonder. Sommige kinderen zie ik wel terug, sommigen weer niet. In het achterhoofd weet je waarom. Maar niet vandaag. Vandaag was iedereen blij en gelukkig. Zo ook de fotograaf.

Dit is maar een kleine greep van alle foto’s die gemaakt zijn. Wil je ze allemaal zien en gratis downloaden voor aan de muur? Dat kan! Als je op de grote blauwe knop drukt ga je naar mijn online omgeving en kun je alle foto’s zien! Zijn de foto’s nog te klein? Stuur dan even het nummer wat erbij staat via het contactformulier en je email naar me toe. Dan zorg ik dat je hem in een betere kwaliteit krijgt! Heel veel plezier met de foto’s!

Stuur een bericht met Whatsapp!