Verticaal Transport met Aertssen

Afgelopen week heb ik flink wat kilometers gemaakt om de Actros SLT 8×4/4 van Aertssen Group te fotograferen. Dit is begonnen omdat ik vorige maand een oproep plaatste op Linkedin of er een bedrijf was die mij de kans wilde geven om verticaal transport vast te mogen leggen. Veerle Staels en Tom Lenaerts hebben hierop gereageerd en belde mij op. Vorige week dus voor het eerst voor Aertssen in opdracht foto’s mogen maken.

Aertssen Transport & Logistiek

People, Power & Passion to build on

Eenmaal uit Ronveaux en de N97 opgedraaid vervolgen we onze weg naar Dinant. Waar ik de 2 transporten weer heb ingehaald en ze bij Matadi heb opgewacht. Een autosnelweg tussen 2 bergen in. Dat vraagt om een vette plaat! Daarna met begeleider Wim besproken dat we bovenaan de autoweg gingen stoppen voor een paar rijdende shots met de camera vastgezet aan mijn auto. Hiervoor heeft Wim de linkerbaan compleet voor mij afgesloten zodat ik ongestoord mijn gang kon gaan. Deze sessie duurde hooguit 5 minuten want anders zorg je voor opstoppingen. We moesten weer verder want de tijd dringt! Na 2 rotondes te hebben overwonnen bij Rosée kwamen reden Wim en ik vooruit want we kwamen uit bij Philippeville waar er een krappe bocht gemaakt moest worden met een haaks kruispunt. Na een strategische plek te hebben uitgezocht konden we onze weg weer vervolgen. Richting Chimay door de mooie bossen en slingerwegen…

45 meter beton, over rotondes en de drukste kruispunten van Belgie

Dat vereist toch een goede organisatie, en die heeft Aertssen

We zijn bijna op het eindpunt beland. Voor we bij circuit Chimay aankomen gaan we nog een kleine detour doen om de fotos helemaal tot zijn recht te komen. Bij Virelles gaan we langs de bossen en kronkelige s-bochten met hoogteverschil. De perfecte plek om deze geel/zwarte autos van Aertssen Group uit de foto’s te laten knallen.

Dit is maar een kleine greep van alle foto’s die gemaakt zijn. Wil je nou ook professionele bedrijfsfotografie of heb je een speciaal verzoek? Laat Picmaickel je verder helpen.

Stuur een bericht met Whatsapp!